Kleine kartonnen doosjes bestellen: waarom?

15 november 2021
 Categorieën: Drukkerijen, Blog

Delen  

Heb je net een nieuw huis gekocht? Dan volgt er nu een drukke periode. Je moet natuurlijk je huidige huis leeg pakken en alles moet uiteindelijk verplaatst worden naar het nieuwe huis. Maar je kunt moeilijk alles wat je hebt zomaar in een auto, aanhanger of bestelwagen gooien. Het zal toch iets meer gestructureerd moeten. Je wilt natuurlijk ook graag dat alles heel aankomt.

Daarom is het aan te raden alle spullen een beetje te sorteren. Breekbare spullen bij de breekbare spullen. Niet breekbare spullen ook bij elkaar. En voor de rest is het wellicht handig om de artikelen per categorie bij elkaar in te pakken. Bestek bij bestek. Boeken bij boeken. Eventueel speelgoed bij speelgoed en gereedschap bij gereedschap.

Maar hoe kun je de verschillende items nu gebundeld bij elkaar verpakken? Veel van wat je hebt, zal in dozen passen. Dan zien we gelijk grote verhuisdozen voor ons. Maar die zijn niet altijd handig. Als je in deze dozen kleine artikelen doet is het nog niet overzichtelijk. Het zou dan handig zijn als we kleine doosjes zouden hebben. Het goede nieuws is: dat kan!

Kleine kartonnen doosjes bestellen
Kleine kartonnen doosjes bestellen kan ook. We zien vaak de grote, soms zelf lompe, kartonnen dozen. Maar kleine varianten zijn er ook zeker. In die kleine kartonnen dozen kun je bepaalde artikelen of gebruiksvoorwerpen super handig verpakken. Denk bijvoorbeeld aan hulpmiddelen zoals naaldensetjes/naaldendoosjes met alle bijbehorende wol en draad en dergelijke. Of wat te denken van klein speelgoed van de kinderen, zoals kraaltjes en dat soort spul? Als je dat in grote dozen doet, zie je er niets van terug en kost het veel zoekwerk als je gaat uitpakken. Deze kleine doosjes kun je natuurlijk gewoon bestellen.

Voordelen kleine kartonnen dozen
Een aantal voordelen van deze kleine kartonnen dozen staan hierboven al genoemd. Wat natuurlijk ook een voordeel is van de kleine varianten is dat het gewicht van de dozen laag blijft. Misschien wil je wel zware kleine artikelen verpakken. Als je daarmee een grote doos vol pakt, wordt deze veel te zwaar. Maar doe je de spullen in kleine dozen dan blijven ze veel beter handelbaar.

De kleine dozen zijn ook mooi compact. Misschien heb je wel een kleine auto en past een grote doos niet goed in de kofferbak of op de achterbank. Maar meerdere kleine dozen kun je dan deels op de achterbank en deels in de kofferbak toch kwijt.